Yritys ja referenssit

Yritys

Helsingin Laskentasäätö Oy on toiminut jo vuodesta 1989 kiinteistöjen lämmitykseen liittyvissä suunnittelutehtävissä. Vuosittain meillä on yhteensä n.  100 perussäätöprojektia ja lämmönjakokeskusuusimissuunnittelua saneerauskohteisiin. Useimmiten hoidamme suunnittelukohteidemme osalta myös projektien läpiviennin kilpailutuksesta urakan valvontaan. Hyvän suunnittelijan valinnan ja kokonaisvaltaisen projektinhoidon jälkeen taloyhtiön ei tarvitse käyttää ylimääräisiä resursseja itse projektin läpivientiin.

Olemme tehneet patteriverkoston perussäätösuunnitteluun liittyvää kehitystyötä koko toimintamme ajan. Perussäätölaskennan toteutamme Jaconi-ohjelmalla, jolla saamme mallinnettua lämpöjohtoverkostot luotettavasti. Suoritamme myös tasapainotusmittaukset suurimmassa osassa suunnittelukohteistamme itse paine-eromenetelmään perustuen. Hyvän suunnittelun ja itse suorittamamme tasapainotusmittausten perusteella annamme suunnittelukohteillemme kahden vuoden takuun sisälämpötilojen ja verkoston äänettömyyden osalta, ja tältä osin toimintamallimme eroaa suurimmasta osasta muita LVI-suunnittelutoimistoja.

Referenssit

Suunnittelukohteitamme ovat niin kerros-, rivi- kuin erillistalotkin. Suunnittelukohteidemme ikä vaihtelee 2000-luvun alun kohteista aina 1800-luvun puolelle asti, joten meillä on laaja kokemus eri ikäluokan taloista ja niiden ominaispiirteistä lämmitysjärjestelmien osalta.

Pääasiallinen toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu ja sen lähiympäristö.

Olemme toteuttaneet projekteja mm. yksityisille taloyhtiöille, Asokodeille, Espoon Asunnoille, Hekalle, VVO:lle, TA:lle ja Saton kohteisiin. Toimitamme mielellämme referenssiluettelomme sähköpostilla, mikäli laitat yhteystietosi meille esimerkiksi yhteydenottolomakkeella.